За печат

Препоръки за комуникация на граждани и организации с администрацията на РЗИ – ХАСКОВО, във връзка с установените случаи на COVID-19 у нас

 

Във връзка с установените в Република България случаи на COVID-19 и с оглед спазването на препоръките за ограничаване на контактите, РЗИ-Хасково препоръчва на гражданите и юридическите лица, да заявяват исканите от тях услуги посредством Системата за сигурно електронно връчване, чрез имейл, чрез телефонно обаждане, чрез услугите на Български пощи или на куриерските фирми:

 

  • С РЗИ-Хасково можете да се свържете посредством Системата за сигурно електронно връчване

(edelivery.egov.bg/Account/Login(http://edelivery.egov.bg/Account/Login)). Регистрацията в Системата се осъществява, чрез персонален идентификационен код (ПИК) на НОИ или с Квалифициран електронен подпис (КЕП). Чрез ССЕВ могат да се подават писма, жалби, сигнали, предложения, заявления за достъп до обществена информация и т. н.

  • Сигнали могат да бъдат подавани на електронен адрес: rzi@haskovo.net
  • Писма, жалби, предложения, заявления за достъп до обществена информация и т.н.

можете да адресирате до електронен адрес: rzi@haskovo.net

С Деловодството на  РЗИ-Хасково може да се свържете на телефони: 038 66 29 34

  • Своите въпроси относно COVID-19 може да задавате денонощно на телефон 02/ 807 87 57. Информация за новия коронавирус може да намерите и на официалните интернет страници на МЗ в рубриката „Информация за коронавирус COViD-19/За граждани и За медицински специалисти“ и на РЗИ-Хасково в секция „НОВИНИ“.

 

ВРЪЗКА С НАС

За информация: тел. 0879 298 883

Звено за административно обслужване: тел. 038 662 934 и 038 603 222

(За деловодна справка по подадени Жалби, Молби, Сигнали, Заявления)

Email: delovodstvo@mail.escom.bg

   
© 2011 РЗИ ХАСКОВО - Правна информация Гис Консулт ООД Хасково